En smakbit ur Etthundra mil

en smakebit

Idag hittas smakbitarna hos Astridterese! Om ni vill se vad Norden läser denna helg (eller ett antal nordiska bokbloggare i varje fall ) ska ni följa länken!

Jag ska snart ut och bygga terrass vid sommarstugan, samma projekt som den senaste månaden.. men vi gör framsteg, nu sätter vi upp räcken. Den skulle vara klar till midsommar, få se hur de går, men det går att sitta där redan nu så kanske det inte gör så mycket om den inte blir helt klar.

Jag lånade hem en Jojo Moyes från biblioteket min senaste praktikdag och det är den jag tänker dela en smakbit ur. Jag vet inte om min mörkerperiod då det gäller läsning är helt över än, men jag provar en bok med lite färre mord och död ändå.

Etthundra mil

S 11

Jess Thomas och Nathalie Bensin halvlåg i varsitt säte i skåpbilen. De hade parkerat den tillräckligt långt från Nathalie hus för att ingen inifrån skulle kunna se dem. Nathalie rökte. För sex veckor sen hade hon slutat röka för fjärde gången. ”Åttio pund i veckan, fast uppdrag. Semesterlön.” Nathalie skrek till. ”Jävla hel vete. Jag vill hitta den där slampan som tappade sitt örhänge och klappa till henne. Det är hennes fel att vi förlorar vårt bästa uppdrag.”

Annonser

32 reaktioner på ”En smakbit ur Etthundra mil

  1. Jag tyckte mkt om ”Livet efter dig” och tyckte ”Sophies historia” var helt ok. Jag har funderat på att läsa den här. Det ska bli spännande att höra vad du tycker om den!

  2. Jag har bara läst Livet efter dig av henne, men det är nog en av mina favoritböcker. Jag har tänkt läsa mer av Moyes, men det har aldrig blivit av. Tack för smakebiten!

  3. astridterese

    Jeg liker Jojo Moyes sine bøker, men denne har jeg ikke lest. Den som sitter igjen mest er Over havet, men det er klart et helt halvt år gjorde inntrykk 🙂 Ønsker deg en fin søndag!

  4. Har flera böcker av Jojo Moyes i bokhyllan. Ser så mycket fram emot att läsa dem för jag har hört så mycket positivt om denna författare. Tack för smakbiten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s