Orsakullans bloggutmaning i januari

Orsakullan har en bloggutmaning i januari med olika frågor för varje dag. Jag har inte deltagit tidigare men idag blir det.

Tjugondagen, åker julen ut?

Den gjorde ju det, till min förvåning. Det var inte det som var planen, planen var att avvakta till helgen. Några smågrejer står kvar i köksfönstret och granen står så grön och grann i vardagsrummet, men den är helt avklädd och väntar bara på att någon ska öppna terrassdörren och putta ut den. Ingen är mer förvånad än jag. Jag släckte till och med uteljusen. När det gäller gardinerna följer jag i och för sig min beprövade modell- jag byter visserligen gardiner till jul men varken i köket eller vardagsrummet är det fråga om väldigt ”juliga” gardiner, utan planen är att de ska kunna hänga hela vintern. Åtminstone i vardagsrummet. I köket hade jag gardiner med tulpaner på innan julgardinerna, och dom har jag egentligen längtat efter att få tillbaka hela julen, så dom gardinerna byter jag nog i helgen. Planen var annars att städa ut julen i helgen och inte idag. Men ibland överraskar jag mig själv.

Tulpaner på jobbet, bilden tagen för ett par år sedan, men vi satte faktiskt in ett par buketter tulpaner idag där efter att vi städade bort julpynt och julböcker idag.

En reaktion på ”Orsakullans bloggutmaning i januari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s