Helgfrågan vecka 2

Torsdag, snart helg och helgfråga. Allt bekant från tidigare år. Mia undrar över våra utmaningar i år, själv ska hon fixa en helgfråga och delta i Tisdagstrion.

Har du någon bokutmaning för 2022?

Det blev så att jag tänkte delta i några utmaningar.

Jag tänker delta i Kaosutmaningen efter en paus på några år. Sen blir det en utmaning som härstammar från instagram, kaffeochkulturs ”Upplev världen med oss”.

Upplev världen

Dessutom har jag ju min eviga FN-utmaning, jag skulle verkligen vilja kryssa av några länder från den listan också i år. Åtminstone ska jag följa med varifrån böckernas författare är här på bloggen (det är det som är mitt kriterium i FN-utmaningen, en bok av en författare från varje land i FN) och se till att det blir spridning. Min hyllvärmarutmaning ”Ur hyllornas djup” har inte heller något slutdatum, så som vanligt är förhoppningen att kunna minska på hyllvärmarna. Ifjol bara ökade mina hyllvärmare, så det skulle krävas någon form av krafttag där. Kanske rent av rensa bort någon oläst bok som jag troligen aldrig kommer att läsa.

Helgfrågan ska jag försöka svara på, och Tisdagstrion. En smakebit på søndag blir det också, alla söndagar när jag hinner dela med mig av en smakbit ur min läsning. Andra liknande grejer också ibland, som Veckans kulturfråga hos Enligt O. Och innan jag vet ordet av kommer vi att vara vid årets slut igen.

6 reaktioner på ”Helgfrågan vecka 2

  1. de där geografiska utmaningarna är trevliga. jag läser gärna böcker från andra kulturer. Jorden runt på 100 böcker har ingen tidsbegränsning och det känns bra. Ugglan & Boken driver den

  2. Det där låter som många bokutmaningar. 😀 Jag är särskilt nyfiken på utmaningarna där du ska läsa dig runt i världen. ”Upplev världen med oss” låter ju som en precis lagom utmaning omfångsmässigt, men samtidigt som en perspektivvidgande sådan. Vilken bok läser du för januari månad (Chile)?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s