Tisdagstrion: Vårkänslor

Idag är det vårkänslor på gång i tisdagstrion! Och jag såg faktiskt tussilago igår när jag var ute på kvällspromenad, det var första gången i år.

I ärlighetens namn minns jag inte så mycket av den här boken, Scandal in spring av Lisa Kleypas. Men jag vet att Lisa Kleypas är en ganska solid och pålitlig romanceförfattare, och jag tycker mig minnas att hjältinnan gillade att läsa. Och jag har bara läst två av de fyra böckerna i den här serien, så eftersom jag inte kunde bestämma mig för en ny ljudbok igår, så vore det kanske en idé att fortsätta med serien?

Måns och Mari om våren (inbunden)

Den här boken hade vi hemma när jag var barn, Måns och Mari om våren.

Frostjättarna har stulit Tors hammare och så länge de har den kan de låta den eviga vintern fortsätta. Odd är en pojke med otur, men så en dag i skogen stötet han på Oden, Tor och Loke. Det blir Odd som måste rädda Asgård och få slut på vintern. (Märkte ni? Jag fick med en Neil Gaiman den här veckan också!)

18 reaktioner på ”Tisdagstrion: Vårkänslor

  1. Det känns ju bra att jag kan lita på att du alltid promotar Neil Gaiman. På det viset glömmer jag ju inte bort att jag vill läsa mer av honom 🙂

  2. Robert W

    Visst är det härligt när man hittar snödroppar och tussilago. Dröjer nog inte länge innan vitsipporna kommer.

Lämna en kommentar