Just nu i april

Jag hade glömt att Kulturkollos ”just nu” kommer i början på varje månad! Passar utmärkt idag!

easter-flowers-1-tn

Just nu läser jag: Midnattskronan av Sarah J Maas. Ja, fortfarande. vet inte när det skulle ha hänt att jag läser samma bok en hel vecka. Märk väl att boken är bra, annars skulle jag inte alls klara att läsa just nu.. Jag kommer att minnas virustiden som tiden då det inte gick att koncentrera sig på böcker.

Just nu tittar jag: Maken och jag har just sett tre säsonger av The Handmaid’s tale. Det är ändå bättre än att känna att man inte kan missa en enda nyhetssändning och slaviskt följa dem. Det har jag också provat.

Just nu lyssnar jag: Jag hittade en novella av Tessa Dare på vår ljudbokstjänst, Lord Dashwood missed out. Den har jag gillat att höra i helgen, jag har en liten bit kvar.

Just nu längtar jag efter sommaren. Och den här veckan ska jag bara koncentrera mig på att det är påsk och inget annat. Då kanske jag hittar någon slags jämvikt i tillvaron.

2 reaktioner på ”Just nu i april

  1. Anna/Kulturkollo

    Långtet efter en vanlig vardag! Påsken blir ovanlig för mig, jag hoppas att det vackra vädret fortsätter så att man kan vara mycket ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s