Tisdagstrio blod, svett och tårar.

Nämen inte visste jag att veckans tema skulle vara inspirerat av min tisdagsmorgon idag! Eller inspirerat av hur det känns att ta sig upp ur sängen innan man vaknat och släpa sig iväg till simhallen. Det känns som blod, svett och tårar att ta sig till morgonsimningen, men som man skulle flyta på ulliga moln när man kommer därifrån! Sen hade jag maken med idag och vi svängde via affären och köpte riktigt mörkt rågbröd och några skivor kallrökt lax, så fick vi lyxfrukost efter simningen! Det är en riktigt bra start på dagen, de tisdagar jag orkar ta mig igenom blod, svett och tårar och verkligen kommer till simhallen.

Men kanske jag ska se om jag hittar böcker på temat också?

The business of blood av Kerrigan Byrne är det som händer när en författare av historisk romance bestämmer sig för att skriva en riktigt blodig viktoriansk deckare och gör det bra. Blodig också för att huvudpersonen har specialiserat sig på att städa brottsplatser!

Jag tänkte att en bok med en kämpande konståkare i huvudrollen skulle passa på ”svett”. From Lukov with love av Mariana Zapata är en av hennes bättre böcker och en alldeles underbar kärlekshistoria.

Det fick bli en bok jag läste för ganska länge sen som tredje bok idag (eller egentligen är det ju tre böcker i en trilogi, men det här är första delen), Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell.

13 reaktioner på ”Tisdagstrio blod, svett och tårar.

  1. Bokföring enligt Monika

    Låter som en helt fantastisk morgon, men ja, jag kan helt klart relatera till det jobbiga innan man kommer iväg på det där som får en att må så bra när man väl har gjort det.

Lämna en kommentar