Första lördagen i maj, och jag hedrar Kulturkollotraditionen Just nu!

Just nu läser jag fortfarande Flickan i stenparken av Nilla Kjellsdotter. Nej, läsflytet har inte riktigt återvänt och det går inte riktigt så fort som det brukar att läsa. Så jag håller på med den här boken ännu, men ingen skugga ska falla över boken för den sakens skull, när jag väl kommer mig för att läsa är den spännande.

Just nu ser jag på ingenting. Jag har sett på några avsnitt iZombie, men det är lite likadant med att se på saker som att läsa saker just nu. Det går inte så bra. Jag doomscrollar mest igen..

Just nu lyssnar jag på det går bättre att lyssna på böcker nu faktiskt. Inte bara för att jag har nya hörlurar! (en födelsedagspresent) Jag lever på hoppet att det betyder att annan läsning också snart kommer att gå bättre. Jag fick fart på The Unhoneymooners av Christina Lauren och lyssnade klart på den, och har fortsatt med en ny.

I jobbet hittade jag förresten en spellista med 1940-talsmusik som Anna Larsdotter satt ihop på Spotify. Den heter Glömda soldater, precis som Anna Larsdotters nya bok heter. Den har jag lyssnat på nu också.

Just nu längtar jag efter vänner i Nederländerna som jag förhoppningsvis får träffa nästa helg!

En reaktion på ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s