Tisdagstrio verklighetsflykt

Det finns så klart fler sätt att tolka verklighetsflykt, men jag ska prata om fantasyböcker åt en skolklass den här veckan, så för mig gick tankarna direkt till fantasylitteratur. Annars också går mina tankar väldigt gärna till fantasyböcker. Vilket betyder att tre böcker är väldigt, väldigt lite. Så det blir tre bra fantasyböcker jag läst i år och kan rekommendera, inte ens något försök att få till några tre favoritböcker överlag.

img_20190713_133915586412887.jpgThe Watchmaker of Filigree Street

Equilibrium av Anna Jakobsson Lund, The assassin’s blade av Sarah J Maas och The watchmaker of Filigree Street av Natasha Pulley. Alla tre är bra val för fantasyläsaren, och åtminstone de två första bör kunna få folk att läsa fantasy om de inte gjort det tidigare. OCH så blir jag påmind om att jag tänkte läsa mer av Anna Jakobsson Lund, det bara måste jag göra.

Jag hade ju kunnat tolka verklighetsflykt som vad jag läser när jag vill fly verkligheten också, och då hade det nog blivit en trio romance.

28 reaktioner på ”Tisdagstrio verklighetsflykt

  1. Har inte läst någon av dina. De första två har jag emellertid sett tidigare och varit väldigt nyfiken på – tack för påminnelse! Den sista kände jag inte till, den får jag ta och kolla upp.

  2. Åsa Carlsson

    Equilibrium har jag också läst i år, begrep mig nog inte riktigt på den. Borde nog ibland respektera åldersklyftan i mina bokval, för jag hänger uppenbarligen inte alltid med i tiden. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s