Mias helgfråga om adventskalendrar

Först kanske någon undrar vart jag tog vägen så där plötsligt. Det har varit stillsamt här den senaste tiden. Jag for på semester och hade inte haft tid att förbereda några inlägg, och väl där så var det så dålig nätkontakt att det var inte lönt att försöka blogga alls. Desto mer semester, i och för sig.

Och sedan till veckans helgfråga av Mia.

Då är det första advent till helgen, det är ganska populärt med kalendrar eller böcker man läser ett avsnitt varje dag. Ska du ha någon form av kalender?

Ifjol hade jag Novellix novellkalender och en tekalender. I år blir det en tekalender, men inte någon Novellixkalender. Det passar rätt bra med tekalendrar för jag dricker ändå te ungefär varje dag.

Mörka julnätter av Camilla Lagerqvist och Lina Blixt låter också som en lovande adventsbok i år, men jag brukar inte kunna hålla mig till bara ett kapitel per dag..

Om det blir någon adventskalender här på bloggen i år vet jag inte. Antagligen blir det någonting, jag kommer knappast att kunna hålla mig. Ifjol hade jag en jul- eller vinterdikt varje decemberdag fram till jul. Året innan en adventskalenderbild per dag. Åtminstone kommer det att bli juldikter här på bloggen inför jul, det finns så många fina, om det sedan blir som en del av en adventskalender eller inte, det får vi se. Ett år hade jag 24 favoritjulsånger här, också det en av mina favoritsaker med jul.

7 reaktioner på ”Mias helgfråga om adventskalendrar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s