Just nu i oktober 2022

Jag inser så här på kvällskvisten att det är första lördagen i oktober, och dags för just nu-utmaningen, utmaningen som överlevde bloggen där den startade!

Just nu läser jag: Jag har börjat på Ett hov av dimma och vrede av Sarah J Maas. Den boken kanske inte blir så representativ för vad jag annars kommer att läsa i oktober, jag har lite planer att det ska bli spöken och andra hemskheter. Eller när jag nu tänker efter, huvudpersonerna upplever en hel del hemskheter faktiskt, så kanske den passar riktigt bra in i oktoberläsningen.

Ja, och dessutom läser jag Racines Fedra. Av vilket ni kanske kan räkna ut att jag trillade dit igen och ska försöka fortsätta med litteraturhistoria också i höst, håhåjaja. Måste medge att jag är lite kluven till en lördagskväll i sällskap med franska 1600-talsskådespel, men nu har jag bäddat för en rad motsvarande lördagskvällar framöver.

Just nu tittar jag: Ikväll tittar jag på det här

Just nu lyssnar jag: Inte på så mycket, men det börjar ju vara dags för Lars Winnerbäcks nyponbuskar.

Just nu längtar jag: Precis nu befinner jag mig på sommarstugan, men annars längtar jag konstant hit. Vi får nog på längre sikt göra den här stugan mer vinterbonad.

2 reaktioner på ”Just nu i oktober 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s