Just nu i september

Jag brukar ofta delta i just nu-utmaningen, det enda som finns kvar av bloggen Kulturkollo. Den första lördagen varje månad tittar vi på läget just nu, helt enkelt.

Just nu läser jag: Det har varit lite fram och tillbaka och inget har riktigt satt sig. Jag läste några sidor i boken Glöm bort din saknad av Ann-Luise Bertell igår, och det kan hända att det blir den boken som jag fortsätter med.

Just nu tittar jag på: Jag har ju tittat klart på The Sandman. Jag började faktiskt titta lite på The Umbrella Academy, men jag blev klar med sockorna jag stickade så det kan mycket väl hända att jag inte fortsätter med det. Jag har faktiskt en plan för vad jag kommer att sticka härnäst också. Det blir en väst, i flerfärgat garn i mörk rödlila, grön och lite grå. Jag tänker att det kan vara bra med en väst i vinter. Nu är jag inte direkt snabb på att sticka så den blir väl klar lagom till våren, förstås.

Just nu lyssnar jag på: Jag har faktiskt kommit till skott och lyssnar nu på Mhairi McFarlanes Mad about you som ljudbok. Det går att sticka med ljudbok också, man måste inte se på tv-serier. Vad gäller musik jag lyssnar på så visst lyssnar jag mera på Lars Winnerbäck när det blivit höst, så är det bara. Jag vill också ge ett tips om Judgment Day/Blues Saraceno för den där riktiga höstfeelingen.

Just nu längtar jag: Maken har varit på arbetsresa och väntas hem nästa vecka. Jag är inte svårare än så.

Sådana jag vet har skrivit en just nu-post idag: Bokdivisionen, Västmanbok, Fiktiviteter, Enligt O, Lottens bokblogg och Bokföring enligt Monika.

3 reaktioner på ”Just nu i september

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s