The deal

Vilken bok? The deal av Elle Kennedy.

Var har jag fått tag på den? Shoppat på nätet.

Land (författarens hemland enligt mina kriterier): Lite osäkert var hon bor nu, men hon verkar ha vuxit upp i Kanada.

Vad handlar boken om? Hannah är intresserad av en fotbollsspelare. Men hon har ett helt lass av bagage när det kommer till förhållanden och sex. Så hon vet inte hur hon ska få killen att förstå att hon är intresserad. Garrett har problem med betygen i ett ämne, och om han inte får bättre betyg blir han utesluten ur hockeylaget. Han får reda på att Hannah har superbetyg i just det ämnet. Han försöker få Hannah att hjälpa honom att studera. Inte förrän han får reda på att Hannah är intresserad av sagda fotbollsspelare och föreslår att de fejkar några dejter för att få fotbollsspelaren att märka Hannah, lyckas han. Fast sen märker Hannah och Garrett att de inte behöver fejka så värst mycket på sina dejter.

Vad tycker jag? Absolut underhållande. Men inte nog med att Hannah ”inte är som andra tjejer”, det visar sig att Garrett inte heller är som andra killar. Håhåjaja. Dessutom är det som jag redan sa en hel kappsäck full med tungt bagage som Hannah och Garrett kommer med, och det försvinner underligt enkelt i luften med en magisk kyss..
Men okej, låt folk (och mig) läsa om saker som ordnar sig enkelt och folk som blir kära och sen inte har några problem alls i världen. Vi behöver det ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s