Tisdagstrion: Frukt eller bär

Vi börjar tisdagen på ett fruktbart sätt! Jag har för övrigt faktiskt startat den här dagen ganska aktivt, morgonsimning på simhallen och frukost i sällskap med lokaltidningen känns som en väldigt bra morgon. Nu ska det bli frukter och bär tillsammans med Ugglan & boken ännu innan arbetsdagen tar vid!

15727488

Smultron och svek av Eva Swedenmark och Annica Wennström har nog en av de bästa titlarna jag har träffat på. Inte så där jätteminnesvärd bok, men den innehåller en del matlagning och det gillar jag alltid att läsa om.

40275288. sy475

The Priory of the Orange Tree av Samantha Shannon var en för mig okänd fantasybok när jag bestämde mig för att delta i en kompisläsning ifjol.

Tre systrar ; Körsbärsträdgården by Anton Chekhov

Körsbärsträdgåden av Anton Tjechov läste jag alldeles för noggrant för jag skulle analysera den till en kurs i litteraturvetenskap i höstas. Jag vet inte om jag var så förtjust i själva vetenskapen, och överhuvudtaget är det lite svårt att läsa dramatik, mycket lättare att se på teater, men Tjechovs noveller gillade jag i min gröna ungdom.

Det blev min trio idag. Snart blir det dags att jobba lite också denna tisdag.

28 reaktioner på ”Tisdagstrion: Frukt eller bär

    1. Jag vill minnas att jag läste någon till i serien med Smultron och svek, men jag har också en Vinbär och vemod oläst i den serien. Den boken bor i sommarstugan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s