Onsdagsbetraktelse #82

Förut skrev jag mycket om motion i onsdagsbetraktelserna. Det blir inte jättemycket av den saken nu. Några udda promenader då och då. Istället är det sånt som storstädning av ”vinterhuset” som får gälla som motion. Det är ganska mycket som blir rörigt när man bara använder ett hus som lagringsplats i närapå ett halvår. Och nej, jag har nog inte vant mig att bo i vårt ”vanliga” hus, jag längtar nog lite tillbaka till sommarstugan.

Och för övrigt jobbar jag på med litteraturvetenskapen, och sjunger julsånger. Det är lite höstens tema, kursen jag anmälde mig till och konserten som damkören ska medverka i i början av december.

Idag hade vi veckans gulligaste besök på biblioteket- en grupp med ”småttingar” från ett dagis kom för att låna böcker. Låna böcker, och prova vår lilla blå gungstol som står i rummet med barnböcker. Gungstolen var tydligen oemotståndlig, jag tror alla barnen gungade i tur och ordning.

På helgen träffade vi min bror och hans fru, bland annat besökte vi en växthusrestaurang. En växthusrestaurang är precis vad det låter, en restaurang i ett växthus, komplett med växter i. Det känns ganska exotiskt att sitta bland växter och frukter när det är oktoberrusk utanför växthusglaset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s