Tisdagstrion: Årstid i boktiteln

I dag är det årstider som gäller i Ugglan & bokens tisdagstrio. ”Årstider i boktiteln” finns det inte så många möjligheter att tolka. Så här kommer min tro:

55318736

Samuel Karlsson har skrivit en deckarserie jag gillat. Höstmorden är del tre i serien, och nu har det visst kommit en del fyra alldeles nyligen? Titeln Höstmorden tycker jag passar alldeles utmärkt in just nu.

45444261

Man kunde ta enbart Christoffer Holsts mysdeckarserie om Cilla Storm och hennes kolonilott på ön Bullholmen som veckans trio, och då skulle man ha en bok över dessutom för det finns en bok för alla fyra årstiderna.

6739965

Jo jag försökte hitta en till bok med ”höst” i titeln. Jag kommer att slå mig för pannan och säga ”JUST det, den hade jag kunnat ha med!” när jag läser vilka böcker ni andra har med. Men när jag nu inte hittade det, tog jag en bok med ett av de vackraste omslagen jag vet. Love begins in winter av Simon Van Booy, en novellsamling som jag ärligt sagt inte minns mycket av. Däremot spelade jag fiol när jag var liten.

En sådan trio blev det idag.

18 reaktioner på ”Tisdagstrion: Årstid i boktiteln

  1. har inte läst någon i din trio. Love begins in Winter har verkligen ett fint omslag. jag spelade också fiol när jag var liten och tills jag blev ganska mycket äldre. underbar header du har!

  2. Love begins in winter lockar med både omslaget och att det är en novellsamling. Har inte hört talas om någon av böckerna förut. Deckare är inte riktigt min genre men lite nu och då slinker det ner en deckare och mysdeckare låter mer lockande. 😀 Tack för tipsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s