Helgfråga om bokmässan.

Idag har bokmässan börjat och Mias helgfråga handlar om den.

Nu är det bokmässa i Göteborg. Har du köpt biljetter? Play eller Studio?

Jag var jättesugen på att åka till Göteborg i år. Också därför att det varit så lite mässor och tillställningar och resor det senaste året. Men Bokmässan är ju inte riktigt den samma vanliga som den brukar vara, så jag tänkte att jag ändå avvaktar och inte åker i år, med en stark tanke om att åka nästa år.

Därvid blir det, trodde jag, jag satsar inte på Playbiljett. Men där misstog jag mig! Jag gick med i Finlands Svenska Biblioteksförening (för oss svenskspråkiga i Finland som jobbar på bibliotek) för någon tid sen, och de hade erbjudande för sina medlemmar om gratis Playbiljetter till Bokmässan. Jag har faktiskt tittat lite redan på någon diskussion, men jag ser det som en stor fördel att kunna följa seminarier, intervjuer och diskussioner ända till december- ingen stress och inga problem om något program krockar med andra ord! Det kan alltså hända att årets bokmässa blir den som jag följer allra mest intensivt – och det hade jag absolut inte räknat med.

Så skönt som det än är att sitta hemma i soffhörnet och följa med mässan, så slår det inte att få se sina idoler på riktigt, här bloggträff med romancetema är 2018, det är Simona Ahrnstedt och Christoffer Holst som talar.

8 reaktioner på ”Helgfråga om bokmässan.

  1. Åsa

    De bilder man sett från den fysiska mässan såg väldigt ödsliga ut, stora tomma ytor, och vad jag förstår kunde besökarna där bara köpa böcker om de hade swish (och det lär väl inte bara utesluta alla som saknar smartphone utan även de som inte har svenskt personnummer, eller har jag fattat fel?).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s