Tisdagstrion: Böcker jag ser fram emot att läsa i höst

Ugglan & boken fortsätter med tisdagstrion. Det finns teman för hela hösten redan. Idag handlar det om böcker vi ser fram emot att läsa i höst.

Nattens drottning

I många år redan har årets bok av Simona Ahrnstedt kommit i oktober. I många år redan har det här varit den boken som jag väntar allra mest på, beställer (åtminstone nästan) genast och läser i ett huj. För att så igen få vänta ett år. Jag hoppas Simona orkar hålla på och skriva en bok i året i många år än!

Vinnarna

Den här kommer i höst. Del tre om Björnstad, Vinnarna av Fredrik Backman. Ska bli spännande att få besöka Björnstad igen!

30237404. sy475

An extraordinary union av Alyssa Cole har jag i hyllan. Om jag riktigt planerar smart så läser jag den här innan nästa veckas tema, Black lives matter… Jag har läst ett par riktigt trevliga romanceböcker av henne tidigare så den här boken bör vara åtminstone okej läsning.

Och naturligtvis finns det andra böcker jag ser fram emot, men de här tre är det hyfsat stor chans att jag faktiskt läser den här hösten. Eller Simonas bok läser jag garanterat, men chansen är stor att jag läser de andra två också.

24 reaktioner på ”Tisdagstrion: Böcker jag ser fram emot att läsa i höst

  1. Backmans bok är ett måste. Jag har redan bestämt att den kommer att bli första boken att läsa i januari. Så har det varit med de två tidigare och det är en bra tradition, tycker jag 🙂

    1. Jag har också en liten förkärlek för historisk romance. Men den boken jag gillar allra bäst är faktiskt en av hennes böcker som utspelar sig i modern tid. Det KAN vara så att den är min favorit för att där förekommer fina bastubesök, jag är ju ändå finländare..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s