Läst i juli

Oj en sådan sommarmånad vi har haft i juli! Sol, sol och åter sol. Semestern tog slut för en vecka sedan, och ungefär samtidigt började det komma lite regn. Men bara ibland. Jag tror att regnet kom för sent för att rädda årets kantarellsäsong, men trattkantarellerna kanske har nytta av regnet nu. Så där kort sagt så svepte juli förbi i en virvelvind av bad, vänner, sol och skratt. Få se hurudan augusti blir.

Jag har också läst något i juli.

The Thursday Murder Club – Richard Osman
If we were villains – M.L. Rio
Likblomman – Anne Mette Hancock
Last night – Mhairi McFarlane
Morgondagens post till Vidhäll – Solja Krapu-Kallio
Er tredje man – Denise Rudberg
To kill a mockingbird – Harper Lee
Blynätter – Anna Jakobsson Lund
The absolutely, positively worst man in England, Scotland and Wales – Anne Stuart
Ninth house – Leigh Bardugo
Kyllikki Saari – mysteerin ihmisten historia – Teemu Keskisarja

Jag läste en klassiker i juli, To kill a mockingbird, så den sommarläsning jag planerade i våras har jag faktiskt lyckats rätt bra med. En klassiker, Novellflätan klar och en tegelsten. Visst hade jag kanske tänkt mig att det skulle bli mer än en klassiker, och mer än en tegelsten, men jag känner mig nöjd. Augusti är ju för övrigt också en sommarmånad, så kanske det händer än!

Två ljudböcker, Likblomman och Last night. Ingen tvekan vilken jag gillar bättre av de två- Mhairi McFarlane är en favoritförfattare så det är Last Night. Ljudböcker går lite bättre att lyssna på nu också, så jag har en till ljudbok på gång – eller om det är husmålning som lämpar sig så utmärkt för ljudböcker?

Elva böcker lästa är inte dåligt. Er tredje man av Denise Rudberg var lite mindre än vad jag hade väntat mig och lite av en mellanbok i serien, Anne Stuarts bok var full av klichéer men ändå läsbar. Likblomman/ Anne Mette Hancock hade jag knappast kommit på att läsa på egen hand, men tillsammans med maken så funkade den hyfsat. För övrigt kan jag helhjärtat rekommendera allt jag läst den här månaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s