Onsdagsbetraktelse #71

Jahaja, det blev en paus här på bloggen. Vi får väl anta att det var en välbehövlig sådan. Och onsdagsbetraktelsen skrivs på torsdag morgon, men det är vi ju relativt vana med.

Årets sommarsemester går till hävderna som en av de varmaste, om inte den varmaste. Det var bara i fjällen det var kallt. Och det bara just de dagar då vi var där, efter vad jag förstått. Nu verkar det ha kommit lite, lite regn i natt och mer ska vara på väg enligt meteorologerna. Det är moln också och dom ser regntunga ut så meteorologerna kan ha rätt. Det känns kanske lite så där att ha biljetter till uteteater ikväll, särskilt som pjäsen har spelats hela juli och vi egentligen vilken annan kväll som helst skulle ha haft strålande sol. Nå, det blir exotiskt om inte annat att vara ute i regnet.

Det blev en hel del loppis på helgen, som jag förutspådde i torsdags. Men jag hann också träffa min faster (som för övrigt sa att hon ofta läser mina onsdagsbetraktelser, så: Hej faster!). Vi träffas inte jätteofta eftersom hon bor i USA.

Jag kan inte vara den enda som undrar det här: Var det verkligen så innan pandemin att vi jämt hade saker att göra och ställen att fara till? Nu under sommaren då vi träffat en del människor och det ordnats något evenemang har det ibland känts som om vi springer fram och tillbaka mellan olika saker som ”måste” göras. Nu när jag började jobba dessutom så hade det vips gått en vecka och jag hade inte ens hunnit sätta mig ner och skriva något till bloggen.

Nästa gång jag skriver en onsdagsbetraktelse är det augusti. Augusti är vanligtvis min favoritmånad, men i år har juli varit så solig, somrig och rolig så jag vet inte hur augusti skulle kunna bli bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s