Just nu i juli 2021

Just nu- inlägget överlevde Kulturkollo och återkommer den första lördagen varje månad. Åtminstone Enligt O, Fiktiviteter och Västmanbok har Just nu-inlägg idag.

Den här första lördagen i juli ska jag just nu, eller riktigt snart, börja förbereda mig för ett sextioårskalas hos sommarstugegrannarna.

Just nu läser jag: Blynätter av Anna Jakobsson Lund. Jag har haft den i hyllan sedan i våras, och sparat den för ett bra tillfälle. Semestern visade sig vara ett sånt bra tillfälle.

Just nu ser jag på: Havet. Osvikligt medel att svalka sig i värmebölja. Och även inifrån sommarstugan syns det, havet.

Just nu lyssnar jag på: Mhairi McFarlanes nyaste, Last Night. Äntligen hittade jag en ljudbok jag åtminstone hittills orkat lyssna lite på. Det har varit lite si och så med förmågan att lyssna på ljudböcker ett par månader.

Just nu längtar jag: Egentligen saknar jag inget, jag har semester, det är soligt, det finns inga större måsten. Men lite längtar jag nog till stugan i fjällen, måste bara få lite fler vaccinsprutor först. Eller längtar, jag längtar kanske inte efter att måla stugan, det är ju det som händer sen när vi väl kommer dit så.. Jag längtar nog mera efter en iskall cider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s