Onsdagsbetraktelse #62

Onsdagsbetraktelse nummer 62, en torsdag morgon, vari Sara Pepparkaka förklarar varför hon inte är och simmar denna morgon. Det är alltså för att jag var till gym igår kväll och har träningsvärk i axlarna. Eller så var jag lite för trött helt enkelt.

Det kommer någon snöflinga idag också. Igen trodde jag att meteorologerna och väderspåmännen på biblioteket överdrev när de talade om snö idag. Nu hoppas jag istället att de hade rätt i resten de sa också, nämligen att efter idag kommer äntligen sommaren. Det skulle vara dags.

Det går äntligen helt okej med min läsning igen. Imorgon får ni till exempel läsa om en ganska ny ungdomsbok av Salla Simukka här på bloggen, en som absolut borde översättas till svenska.

Vi tillbringade ett långt och skönt veckoslut på sommarstugan (från torsdag till tisdag) och nästa vecka ska vi nog flytta ner permanent för sommaren. Vi har tänkt att vi får igång vattnet i helgen, efter den här arma snödagen idag, för sen KAN det väl bara inte bli mer snö.

Här ovanför ser ni en stämningsbild från helgen hur det ser ut när jag missbedömt mängden rimfrost på terrassen en tidig morgon och tassat iväg på toa barfota. Men snart, riktigt snart, så är det dags för barfotadagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s