Onsdagsbetraktelse #60

Fortfarande härligt vårväder. Efter jobbet for vi iväg till sommarstugan, grillade korv och började så bygga ett utebord. Alltså vi började från att såga plankor, så det blir ett riktigt hemlagat utebord. Och när vi slutade var det egentligen dags att gå och lägga sig, men jag tänkte skriva en liten onsdagsbetraktelse först.

På tal om sommarstugan så har vi numera en kamin där, det ser riktigt hemtrevligt ut. Den kom på plats i helgen. Vi har förstås proveldat, men inte så mycket mer än det.

I måndags cyklade jag till jobbet. På tisdagar och onsdagar funkar det inte så bra att cykla, och imorgon säger väderspåmännen att det vackra vädret redan tar slut, så det slutar väl med bara den enda dagens cykling till jobbet den här veckan. Men jag kanske kan cykla på kvällarna och helgen, vi får se. Det beror väl också på hur länge till det tar oss att bygga utebordet, och förstås på vädret. Jag är en vackertväder-cyklist.

Restaurangerna får ha öppet här igen, sedan i måndags. Men de måste stänga senast klockan 19- fast jag antar att man kan få takeaway senare. Lite lyxigt kändes det att gå ut på lunchrestaurang den här veckan! Jag har alltså för det mesta med lunch till jobbet, men någon gång lyxar jag till det och tar en lunch på stan.

Jag fick en hög med böcker på min födelsedag förra torsdagen, vilket lär betyda att Shuggie Bain eventuellt hamnar lite i bakgrunden. Om vädret blir sämre nu som folk säger, så blir det väl ändå lite mer läst, så kanske Shuggie Bain slinker med någonstans däremellan ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s