Tisdagstrion: Bäst hittills i år

Idag blir det dags för årets topp 3 i tisdagstrion, då Ugglan & boken har temat ”bäst hittills i är”. Det är aldrig lätt att rangordna böcker, men jag gör ett försök enligt mitt humör idag.

48577176
Där inget vissnar mera av Ambrose Parry skrev jag om förra veckan också. Innehåller flera saker som jag gillar, till exempel utspelar sig boken på 1800-talet i Edinburgh.
27366528

En del i en serie som jag gillar, utspelar sig på en internatskola för barn och ungdomar som hittat vägar till andra världar, men blivit utkastade därifrån till sin ursprungsvärld. Naturligtvis gör de allt för att komma tillbaka till den andra världen, men det är inte lätt. Beneath the sugar sky av Seanan McGuire.

38904225

Sen blev det svårt, men jag valde den här – Historieläraren av Matt Haig- på grund av något jag hade skrivit då jag presenterade boken som läst här på bloggen: ”för den som vill läsa något stillsamt och fint om att uppskatta familj och nära vänner och alla de där små sakerna i livet.” Idag känns som en bra dag för de små sakerna i livet.

34 reaktioner på ”Tisdagstrion: Bäst hittills i år

  1. Åsa

    Matt Haig har jag ännu inte läst något av, men det går väl för sig att ändra på, när biblioteket öppnar igen, vete fåglarna när det kommer att ske!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s