Onsdagsbetraktelse #59: Inför födelsedagen

Jag fyller år imorgon! Det spelar ingen roll hur många år jag fyller, det är roligt med födelsedag ändå. Jag planerar vilt firande, det vill säga jag tänker fixa till skagenröra och öppna paketen med böcker jag beställde för så länge sen att jag inte riktigt minns vad de innehåller.

Ikväll har jag varit till simhallen för första gången på evigheter. Jag tyckte mina axlar behövde få en rejäl omgång. Cykelsäsongen startade jag också i helgen. Annars har jag mest varit ute på promenader, alla dagar har vädret inte varit fint men jag har heller inte varit ute och gått alla dagar.

Bilden visar fynd från strandpromenad. Förra veckan flyttade vi till sommarstugan på torsdag kväll, vi gör nog likadant imorgon. Och så är vi kvar hela helgen. Nu har jag lördagsjobb den här lördagen, men det är min sista lördag innan vi byter till sommaröppethållningstider, så nästa lördag på jobbet lär bli i september. Det känns oändligt länge tills dess.

När det gäller stickning så har jag gjort det visa beslutet att tröjan som jag stickar åt maken finns nu permanent i sommarstugan och här hemma stickar jag annat. Just nu en poncho. Så behöver jag inte hålla på och packa upp och ner mina stickningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s