Onsdagsbetraktelse #58

Påsken är över. Det verkar som våren också tagit en paus. Jag har inte cyklat än. Har faktiskt inte haft lust när det snöar och regnar om vartannat. Men där i påskhelgen fick jag riktigt bra fart med promenaderna, så det är ju positivt. Den rosa Volvon går bättre än den gjort sedan nittiotalet nu.

Jag lever ännu i en period av låg läslust. Jag har till och med spelat mobilspel, i all sin dar. Jag har inte haft ett spel på mobilen på flera år. Jag får nog ta bort det här spelet också, om jag behöver pyssla med något kunde jag ju sticka mönsterstickningen på oket på tröjan jag har på gång.

Nackdelen med att skriva veckobetraktelser på onsdag är att veckan i mitten alltid är en smula tung. Speciellt som jobbdagen var stressig idag. Men det är väl bäst att minnas påsken, de goda vännerna och den goda maten. Imorgon kväll tar vi en tjuvstart på veckoslutet och far till sommarstugan redan då. Inte för att vi har semester, men det känns alltid lite som sommar och semester när man är där på stugan. och den här helgen ska jag ta med mig stickningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s