Protecting what’s his

17413427

Vilken bok? Protecting what’s his av Tessa Bailey.

Var har jag fått tag på den? Lyssnat i ljudbokstjänst.

Vad handlar boken om? Ginger och Gingers syster har en svår uppväxt i Nashville. När Ginger hittar sin mamma slocknad med en stor summa pengar i handväskan, blir frestelsen för stor och hon tar pengarna och sticker iväg mot en bättre framtid för sig själv och sin syster. I Chicago bestämmer de sig för att börja om, men råkar flytta in med en polis. Och inte nog med det, polisen är det hetaste Ginger någonsin sett.

Vad tycker jag? Jag kände mig sugen på lite poliser, militärer och sånt i kombination med romance. Det slog mig efter en stund att det berodde på All or nothing av Rose Lerner, där jag inte kom överens med huvudpersonerna alls, delvis för att hjälten var lite av en våt trasa. Nå, det ledde mig till de här typerna av romance som jag annars ofta undviker. Där huvudpersonernas ögon är fulla av stjärnor från USA:s flagga och den manliga huvudpersonen är den starka tysta typen i extrem version, och den kvinnliga huvudpersonen är gullig, söt och vill bli hemmafru. Typ. Och ja, det finns mycket av det i den här boken. Men det fanns också vad jag sökte- hjälten var absolut övertygad om att det var meningen att han och hjältinnan skulle vara ett par, alldeles från början. Bara en fråga om att få verkligheten att anpassa sig efter det..
Och ja, det är en helt okej bok så där annars. om man då undantar vibbarna av Tuff Tyst Hjälte, och hjältinnans överdrivna lust att syssla med hemmasysslor. Jag vill dessutom påpeka att min tur in i detta område av romance ingalunda tog slut efter den här boken. Mer i lite samma stil följer alltså snart.
För övrigt är Tessa Bailey en del av podcasten Read me romance, som jag lyssnade på ett tag. Det blir mer sällan nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s