Onsdagsbetraktelse #53

I helgen hann jag med en skidtur. Det var lite isiga spår, en av årets sista skidturer kanske. Om inte vädret plötsligt ändrar och blir vinterlikt igen. Annars har det bara blivit någon promenad på vårt löpband. Om vi har tid och ork i helgen skulle det vara möjligt att ta sig till sommarstugan och elda bastun, nu då rätt mycket snö smält bort.

Sönerna har sportlov, men bara en av dem bor just nu hemma. Eller i garaget, närmast. Den rosa Volvon från 1975 har fått en ny motor. Återstår ännu att se om det blir en förbättring med den nya motorn eller ej. Maken har också lite sportlovsledigt nu, men jag håller fortet på jobbet. Det verkar som om vi ska kunna hålla biblioteket öppet, det har varit lite från och till, och informationsförmedlingen vad som egentligen gäller har varit milt sagt motstridig. Häromkring verkar ändå virusläget vara på något sätt under kontroll. Det är lite sämre i grannkommunen, men inte heller där lika besvärligt läge som för 1-2 veckor sedan. Kollegorna på biblioteket där är ändå alla just nu i karantän efter en exponering, så där är all biblioteksverksamhet på paus. Jag hoppas innerligt att de alla kommer undan med en period i karantän och ingen av dem blir smittad.

Jag fick hem bokpost idag, bland annat The Priory of the Orange Tree av Samantha Shannon. Jag har tänkt delta i #kaffelyckanskompisläsning på instagram, den börjar den här veckan så det var lite i sista sekunden jag fick hem den, inte kul att hamna på efterkälken redan från början i en gemensam tegelstensläsning. Det är väl mer eller mindre oundvikligt att jag hamnar på efterkälken, men åtminstone börjar jag inte så. Det vill säga om jag får veckans bit läst till söndag. Månne inte det lyckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s