Onsdagsbetraktelse #52

Förra helgen försvann det gnistrande fina vintervädret. På lördagen var det ändå ganska okej, för då passade vi på att träffa lite vänner som vi inte hade sett på länge, ute i en slalombacke. somliga åkte slalom, somliga skidade, somliga grillade korv och somliga promenerade. Jag kan meddela, som en av promenerarna, att motionstrappan bredvid slalombacken var om möjligt ännu tyngre när den var snötäckt. Men en trevlig utedag.

Och sen har vädret inte varit så vidare, ganska varmt och regn från och till, vilket har gjort att det är förenat med livsfara att röra sig utomhus just nu. Det här kan vara sista veckan med ordentligt med snö. Men jag har i alla fall fått en hel del vinter. Eller så är det inte alls slut på vintern än, den som lever får se. Pepparkakspojkarna söker i alla fall sommarjobb, ett vårtecken så gott som något.

Jag fick ”några” bokreaböcker till biblioteket idag. Det kommer att bli en till beställning också, främst delar i serier som vi av en eller annan anledning inte skaffat. Och sen byter vi helt webbsidor, från måndag. Så just nu finns det en hel del att göra.

Jag har precis läst klart Min mörka Vanessa av Kate Elizabeth Russell, och jag känner mig kanske lite yrvaken efter det. Jag ska försöka samla ihop tankarna och skriva något om boken här på bloggen snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s