Onsdagsbetraktelse #47

Även den längsta karantän har ett slut, och på måndag var det dags för den första jobbdagen på länge. Något som jag firade med en rivstart, eller BILEN rivstartade inte den morgonen. Den startade inte alls. Jag gjorde som den yngre pepparkakspojken gjorde för några år sedan när han försovit sig och missat skolbussen, jag ringde mina föräldrar. Sen kom en skolklass till biblioteket, och sen fick jag ringa efter ambulans då en låntagare inte mådde bra alls. Jag var helt slut efter den måndagen.

Igår var det snöstorm. Men bilen hade repat sig, och gick som ett urverk hela dagen. Motionen den här veckan har närmast bestått av promenader och en del snöskottning, men nu är jag ju inte längre i karantän, så kanske det blir något annat till helgen? Eller promenader någon annanstans, åtminstone.

Julen plockade jag bort. Julgranen kastade vi ut i lördags, och den sista ljusstaken sattes undan idag. Vi plockade bort julpyntet på jobbet idag också. Snart midsommar, med andra ord. Till det tar vi en vårlåt:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s