Onsdagsbetraktelse #43

Det är promenader på löpmattan som gällt den här veckan, jag fick så vansinnigt ont i ena axeln. Men innan dess var jag också ut och slog på boxningssäcken i garaget. (Nej, det var inte träningsvärk i axeln som var det vansinnigt onda).

I helgen bakade vi pepparkakor, som vi brukar på självständighetsdagen. Lite synd att den var på en söndag i år, det är annars trevligt med en extra ledig dag så där inför jul. Igår kväll drabbades jag av akut bakbehov också, så det blev drömmar med kardemumma, och ikväll lite fler pepparkakor.

Vet ni vad jag saknar väldigt mycket i år? Julkonserter! Både att sjunga på dem och att lyssna på dem. Det är inte samma sak att se på julkonserter på tv, det bara är inte det. Hoppas så att den här sjukdomen är försvunnen nästa år och det kan bli en hel massa konserter, jul- och andra sorts konserter.

Vår bokklubb tänker satsa på att läsa Lisa och Lilly av Mian Lodalen, och för en gångs skull har vi alla skaffat boken, den ligger här på mitt skrivbord just nu och ser trevlig ut. Nästa träff är ändå i slutet av januari, så det blir kanske inte riktigt ännu jag börjar läsa den här.

2 reaktioner på ”Onsdagsbetraktelse #43

  1. Kul att ni ska läsa Lisa och Lilly i bokklubben. Jag har nyligen läst den och insåg att författaren har lagt ner ganska mycket tid på research. Dessutom har jag läst att detta är första delen i en serie HBTQ-romaner som utspelar sig under olika decennier på 1900-talet upp till 1970-talet. Det ser jag fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s