Läst i november

Det är sista november idag och det känns som en bra dag att summera vad som blev läst.

When no one is watching – Alyssa Cole
Mirakel – Elisabeth Häll
Jag hör sirenerna på gatan – Adrian McKinty
Det svarta regnet – Stina Nilsson
Klåda – Ellen Strömberg
Skiten – Ulla Donner
En andra allians – Denise Rudberg
Det första chiffret – Denise Rudberg
Vildfågeln – Ann-Britt Kvist
Hands down – Mariana Zapata
Ett testamente från helvetet – Kristina Olsson
Med hjärtat som insats – Simona Ahrnstedt
Kall, kall jord – Adrian McKinty
Mord på Allhelgonadagen – Agatha Christie

14 lästa böcker. Eller 13 böcker och en novell från Novellix, men eftersom det var den första novellen därifrån jag läste så räknar jag den helt enkelt som en bok. I december kommer jag att öppna Novellix adventskalender, och då räknar jag inte längre novellerna som en hel bok. På något sätt kommer jag att skriva om dem här på bloggen ändå.

Månadens bästa är naturligtvis Simona Ahrnstedts bok. Men det finns mycket annat bra här också. En bok av Mariana Zapata är också en lyx som inte unnas mig så ofta. Denise Rudbergs serie som utspelar sig i andra världskrigets Stockholm var också en positiv överraskning.

Bara en ljudbok, den av Alyssa Cole. Ljudböcker är och förblir en smula främmande för mig. Praktiska förstås när man kan göra annat samtidigt, men jag föredrar att hålla en bok i handen. 14 lästa böcker gör också att jag nu har stort hopp om att klara min goodreadsutmaning på 120 lästa böcker. Det fattas bara åtta böcker till målet nu. Det ska nog gå.

Lite tillägg på romance bingot blir det också. Hands down/Mariana Zapata är ju klockren som sports romance. Simona Ahrnstedts Med hjärtat som insats blir ”not US/UK setting”, den utspelar sig ju i Sverige. Det finns en liten möjlighet att jag får en bingorad i år- jag lyssnar just nu på en bok i Bridgertonserien, och den serien ska komma på Netflix i jul så med den skulle jag kunna kryssa book w/ movie adaptation. Förutsatt att jag lyssnar klart på den innan årsskiftet då, det är inte alls säkert.

Inga andra utmaningar har jag läst något till. Jag har i princip skippat alla utmaningar nu utom romancebingot och goodreads, och väntar bara på årsskiftet och vad som kommer för intressanta utmaningar att bita i då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s