Helgfrågan julpynt

Idag julpyntar vi i helgfrågan.

Har du pyntat klart?

Åh nej, jag har bara tagit fram lite pynt. Till helgen blir det lite mer, sen får vi se hur det blir närmare jul. Julgardinerna är uppe, som jag skrev i gårdagens onsdagsbetraktelse. En del lysande saker står klara i fönstren, lite tycker jag kan börja lysa i och med första advent i helgen.

Bonusfråga: Är det extra pyntat i bokhörnan?

Jag har egentligen ingen bokhörna. Inte ens en skön stol som är ”min” här i huset heller som jag har i sommarstugan. Det är sängen eller soffhörnet som gäller då jag läser här. Ibland har jag i och för sig pyntat bokhyllorna, men det blir knappast i år då jag hade tänkt vara rätt sparsam med pynten i år. Jag vet egentligen inte varför det känns som att jag vill vara sparsam med pynten i år, men jag vill mest bara sjunka in i soffhörnet med en mugg glögg och läsa, och inte göra så mycket annat.

12 reaktioner på ”Helgfrågan julpynt

  1. julgardin var det ja! tänkte inte på det. ska pynta minsta möjliga i år. förra året plockade gossbarnbarnet fram varenda tomte han kunde hitta och placerade ut i huset. jag hittade tomtar överallt i flera månader framöver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s