Onsdagsbetraktelse #41

Bilen är fortfarande sönder. Vi väntar tålmodigt på en del som ska komma nerdimpande från himlen. Typ. Det har funkar att ta sig till och från jobbet, men lite intressant är det ju att be om skjuts av mamma när man är rejält över 40. Jag har inte cyklat till jobbet, men som vädret var idag hade det ändå gått, så det kvarstår som sista alternativ ifall jag inte hittar någon annan väg till jobbet.

Jag har haft en sån där lässpurtperiod. Jag har läst och läst, en massa böcker, och dom flesta har varit rätt bra. Ni vet min goodreadsutmaning, 120 lästa böcker i år? Jag har ju legat lite efter i stort sett sedan februari, men just då jag skriver det här ligger jag fyra böcker före beräknat. Det är bara åtta böcker jag ska läsa till i år. Visst, det kan fortfarande gå snett, men risken har ju minskat avsevärt. Och det är alltså fler recensioner på väg här på bloggen de närmaste dagarna.

Köket är nu julstädat. Julgardiner är upphängda. Nästa projekt på städlistan är sovrummet. Lite julpynt är framplockade. Lite fler kommer plockas fram till helgen. Jag hade inte tänkt gå all-in på julpynt i år, så det kan hända att det inte blir så mycket mer pynt än det som plockas fram i helgen. Julblommorna handlar jag säkert också i helgen, någon amaryllis, någon hyacint och kanske eventuellt en julstjärna. Och sen närmare jul en julgran, och där har vi liksom julen då. Förutom julklapparna. Det är bara ett par klappar som finns i detta nu så där krävs ännu en insats.

Simhallen. Jag var dit! Vi har låg till obefintlig förekomst av virus i den här trakten nu så då passade jag på. Jag har inte varit i simhallen sedan typ februari-mars. Åh så skönt det var, och inte mycket folk heller. Och ett gymbesök idag. Till sommarstugan var vi bara på ett kort besök i helgen för att se om den senaste stormen hade fällt några träd. Det hade den, men inte många och inga som behövde röjas undan genast.

2 reaktioner på ”Onsdagsbetraktelse #41

  1. marketingtipsfortranslators

    Sara! Det är Terese som äntligen fått prenumerationen på bloggen att fungera. Älskar dina onsdagsbetraktelser med en liten uppdatering om hur ni har det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s