Tisdagstrion: Lockande böcker från tre författare jag ännu inte läst

Idag kanske Ugglan&boken har tänkt att vi ska tänka ut böcker att önska till julklapp? Här kommer i alla fall vara lockande böcker från tre författare jag inte har läst ännu.

Ett bra tips för den som söker romanceböcker att läsa är att följa Simona Ahrnstedt på instagram- man får inte bara en massa härliga fikabilder, utan ibland har hon bilder på sina bokhögar och därifrån får jag bra tips på romanceböcker att läsa. Simona är ju en kännare av genren! På senare tid har The worst best man av Mia Sosa förekommit i Simonas bokhögar. Den verkar inte bara vara romantisk utan lite rolig också, så den är jag absolut lockad av.

Sen kommer två böcker som jag inte riktigt minns varifrån jag fått tipsen. Först Jackaby av William Ritter. Vi är i New England i slutet på 1800-talet, och Abigail får jobb som Jackabys assistent. Jackaby ser övernaturliga varelser, och det är frågan om att lösa något mord också.

20312462

Nästa är If we were villains av M.L. Rio. Det är skådespelarstuderande, en dör, och en hamnar i fängelse. Det är fortfarande tio år senare oklart exakt vad som hände och vem som egentligen var mördaren. Låter ju intressant!

30319086. sy475

30 reaktioner på ”Tisdagstrion: Lockande böcker från tre författare jag ännu inte läst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s