Onsdagsbetraktelse #40 en torsdag morgon

Idag är jag inte särdeles positiv. Bilens bromsservo gick sönder igår kväll. Dit kommer det att gå en hel del pengar som var tänkta för julklappar. Och innan bilen är lagad blir det intressant (”intressant”) att se hur jag ska ta mig till och från jobbet. Just nu är det höststorm med vågrätt regn, låt mig så där försiktigt säga att cykel lockar inte. Nå, idag och imorgon har jag ordnat med skjuts, men jag får nog räkna med alternativ transport nästa vecka också.
Nej, det går inga bussar. Tågen slutade gå hit på sjuttiotalet. Det vore roligt att kunna använda kollektivtrafik, men först borde det finnas någon kollektivtrafik. Jag är inte alls negativ till att minska mitt bilberoende, men ärligt sagt- 10 km på cykel i storm och vågrätt regn klarar jag inte av. Jag är en mes på så sätt.

Kanske inte mesar, nej. Men fågel som fågel!

Jaha. Jag har nästan glömt sånt där positivt som också har hänt. Vi hälsade på släkt i helgen till exempel. Pepparkakspojken den yngre kommer hem redan ikväll. Jag lyckades knåpa ihop en granriskrans som faktiskt inte såg så tokig ut. Sånt händer också. Men bilen, ack och ve..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s