Onsdagsbetraktelse #32

Det var riktigt roligt att komma tillbaka till jobbet, och jag har gjort en del roliga saker- bland annat beställt en hel hög barnböcker som jag fick tips om på en barnboksträff på nätet. Jag deltog både i den finskspråkiga och den svenskspråkiga träffen så jag fick tips på båda språken. Och det ÄR tungt att sitta på zoom-möte nästan en hel arbetsdag, men det är också skönt att inte behöva åka någonstans för att gå på sådana här tillställningar.

Det har utlovats en rejäl storm som ska börja ikväll och inatt. Det blåser en hel del redan, men jag hoppas att det inte blir såå farligt med stormen – att vi inte behöver vara utan ström så länge och att vägarna ska vara farbara imorgon.

Vi har varit riktiga friskusar då jag hade semester förra veckan och varit ute och gått både på vägar och stigar. Också i helgen var det härligt väder och vi var mycket ute. Svamp finns det ännu i skogen så det står härliga till, men trattkantarellerna har inte riktigt kommit fram än. Några små syns på ”mitt” ställe, så de får nog växa till sig lite innan det blir trattkantarellsoppa. Eller vad jag nu lagar till.

Jag har handlat garn till en ny tröja. Den här gången tänkte jag sticka en tröja åt maken. Men jag har inte börjat på det projektet än, jag stickar en halsduk just nu av garnresterna från tröjan jag stickade åt mig själv. Något par yllesockor borde jag också sticka i höst, så dom blir färdiga lagom till jul. Jag hörde nämligen att en person jag känner verkligen önskar sig och behöver yllesockor till vintern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s