En smakbit ur The starless sea

Söndag och dags för en smakbit ur boken jag läser just nu. Idag finns smakbitarna på bloggen Flukten fra virkeligheten. Varannan vecka hittar vi smakbitarna på bloggen Betraktninger~ tanker om bøker.

Den senaste gången jag delade en smakbit var den 16 augusti. Då läste jag The bone clocks av David Mitchell. Jag fick till sist sätta den åt sidan och acceptera att den inte är för mig just nu. Då jag äntligen lade bort den läste jag så relativt snabbt tre deckare- hösten är alldeles uppenbarligen här.
Jag kommer att ta upp The bone clocks igen, jag anar att det är en bok för mig fast tiden är lite fel för den.

Jag har börjat på min nästa bok med lite tveksamhet, i och med att jag la undan The bone clocks. The starless sea av Erin Morgenstern kan vara en bok lite i samma stil, den är i alla händelser ingen deckare. Men eftersom boken finns i min hylla och jag fullständigt älskade The night circus, kände jag att jag måste börja läsa den.

39834986. sx318

Smakbiten jag delar får ni se som en bibliotekaries nörderi, med streckkoder och allt.

16 reaktioner på ”En smakbit ur The starless sea

  1. Paula Merio

    Oj, läste baksidestexten till boken och det var mycket att hålla reda på. En helt magisk värld som öppnar sig. Tack för smakbit, trevlig söndag

  2. jag blir nyfiken på Erin Morgenstern, men The night Circus fångade inte mig. jag har den i hyllan så det är ju lätt att göra ett nytt försök. eller också börjar jag med din bok. tack för smakebiten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s