Fem en fredag: Längd

Tänkte svara på Elisamatildas fem frågor idag.

Vad är det längsta du åkt med bil?

Det är nog en gång då jag följde med en kompis familj till Österrike med bil.

Vad är det längsta du sprungit?

Alltså jag och löpning. Vi passar inte ihop. Under en kilometer. Ärligt, jag måste missa nåt med tekniken eller så. Visst, min kondition är usel. Men inte SÅ usel ändå, tycker jag. Jag kan GÅ långt till exempel.

Hur lång tid tar det att göra dig i ordning på morgonen?

Det beror på. Borsta tänder och få håret någorlunda presentabelt, samt kasta på mig kläder som åtminstone inte har stora fläckar- tio minuter, en kvart. Den sortens fart på morgonen innebär dock att jag måste ha frukost som jag kan ta med och äta på vägen eller då jag kommer till jobbet, för jag överlever inte utan frukost. En normal morgon tar det 45 minuter till en timme.

Hur länge väntar du på någon innan du undrar var den är?

Här krävs ju en motfråga. Hur pass exakt har vi kommit överens om en tid? Har vi satt en exakt tid, då är det nog max en kvart innan jag blir orolig. Är det ingen exakt tid överenskommen börjar jag inte undra i första taget.

Hur långt skulle du gå för att få som du vill?

Igen en motfråga: gäller detta mina barn? Om det gäller mina barn- hur långt som helst. Eller, jag skulle nog helst undvika rena olagligheter. Helst. Men om det kniper, så.. Jag skulle till och med springa längre än en kilometer. Eller ta två benmärgsprov på raken, och det är något av det värsta jag varit med om. Men om det gällde mina barn, så..

11 reaktioner på ”Fem en fredag: Längd

  1. Kul att läsa dina svar! Är inte heller någon långlöpare, och har aldrig varit. Men med en boll framför fötterna blir det en helt annan sak – annars var 100 meter mer min gren (när det begav sig).

  2. Sista frågan, om att gå hur långt som helst; Där har du mig i ett nötskal också, när det gäller mina barn. Jag har donerat en njure. Fick nej först, men gick vidare och fick ny chans och blev godkänd! Det gällde ju min sjuka dotter!
    Trevlig lördag!

    1. Det var inte ryggmärgsprov, det var benmärgsprov, och det var en traumatisk upplevelse. Det var meningen att tas från mitt höftben, men som doktorn sa så behöver jag nog inte oroa mig för osteoporos. Till sist lyckades de få ett prov från bröstbenet.

  3. Jag har nog aldrig bestämt en ungefärlig tid med någon. Eller jo, om man säger ”kom hem till oss vid 19” eller så men aldrig om vi ska träffas på annan plats än hemma hos någon. Jag kanske måste släppa på min maniska tidshållning och bli lite mer lös i kanterna 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s