Just nu – juli

Deltar i Kulturkollos”just nu” idag.

Just nu läser jag: The song of Achilles av Madeline Miller.

13516154

Just nu tittar jag på: Vi såg några avsnitt av Miracle Workers igår kväll. Det är lite för tidigt att säga om vi fastnade.

Just nu lyssnar jag på: Ingenting. Jag har inte hört på poddar, jag har inte lyssnat på ljudböcker nästan alls- jag tänkte börja på Red, white and royal blue av Casey McQuiston, men det har liksom inte funkat att lyssna på något sedan maj. Inte ens musik lyssnar jag särskilt aktivt på just nu.

Just nu längtar jag: Jag börjar faktiskt längta efter stugan i svenska fjällen nu. I originalplanen skulle vi ha varit på väg dit nu, målat lite väggar och kanske gått någon fjälltur eller så. Vi tänkte lite naivt att det här viruset nog skulle lugnat sig tills nu, även i Sverige. Och visst, läget verkar okej i Västerbotten, men dels smakar det verkligen inte med två veckor i karantän efter ett besök på svensk mark, dels känns det ju sådär ifall man skulle vara den som drar igång en smittkedja här, här i området har inte varit några bekräftade fall på en månad nu. Så vi avvaktar. I väntan på bättre coronaläge i Sverige, eller ett vaccin.

img_20190703_0931121635228842.jpg

Bild på stugan förra sommaren.

6 reaktioner på ”Just nu – juli

  1. Madeleine Miller har jag också tänkt läsa, hoppas den är bra! På temat Miracle Workers verkar det dyka upp många komedier som knyter an till religion. Vi gillade Good omens, och har sett något avsnitt av Crazy Delicious.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s