Onsdagsbetraktelse #20

Ännu en vecka har gått. Imorgon ska jag jobba hemifrån, sen på fredag den sista arbetsdagen innan vi på måndag får släppa in folk till biblioteket igen. Det känns nästan otroligt. Jag trodde väl aldrig att plasthandskar skulle komma att höra till standardutrustningen för en bibliotekarie, men så är det nu och jag har nästan vant mig med att ha handskar när jag handskas med returböcker.

Sönerna kommer att ha sommarjobb båda två i år. Jag är glad för deras skull, det står överallt i tidningarna att det inte alls finns lika många sommarjobb i år som ifjol.

Female-Yoga-Pose-Silhouette-5

Jag har fortfarande inte fuskat med distansträningen, jag var med idag igen. Idag var det lite balansövningar också, därav bilden. Jag har däremot skippat all annan form av träning, förutom en promenad på måndag kväll och en hel del trädgårdsarbete. När det gäller årets odlingar, så är jordgubbsamplarna omplanterade, en rutten pallkrageodling har blivit till två nya och ärtor och morötter är sådda. Det krävs lite pill med en pallkrage än, det blir väl imorgon, och så sår jag squash där. Det är en ganska stor odling för att vara jag.

Jag har inte alls orkat tänka på olika läsutmaningar på två månader. Nu kollade jag ändå upp att månadens språk i juni kommer att vara ungerska. Kanske jag skulle våga mig på den utmaningen. Eller läsa någon bok av mina hyllvärmare.

reading-clip-art-6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s