Fem en fredag: Status

Elisamatilda har igen fem fredagsfrågor, och jag är igen en dag sen med att svara på dem:

Vad hade du för mycket av den här veckan?

Veckan började med rätt dåligt humör, så det har jag definitivt haft nog av.

Vad ville du ha mer av den här veckan?

Det händer helt enkelt inte tillräckligt med roliga saker nu, men jag har svårt att få något roligt att hända. Jag räknar med att vi kan bli permitterade framöver, så jag försöker leva lite sparsamt, annars hade jag antagligen gjort en hel del humörhöjande bokinköp. Jag fick ett paket böcker som jag beställt, eller egentligen som maken beställt till min födelsedag, men det vore ju underbart om det skulle droppa in böcker ungefär varannan dag, det håller i alla fall mitt humör på topp!

Vad är bättre idag än det var för en vecka sen? 

Det är oändligt mycket bättre att vara på sommarstugan istället för hemma!

Vad kommer bli bättre om en vecka? 

Ooh, problemet är att jag inte ser så mycket som kommer vara bättre om en vecka. NU är det bra när vi firar påsk här på stugan, och födelsedagen är på kommande (fast jag ju redan fått mina presenter och firar här på stugan). Om en vecka är födelsedagen förbi, påsken är slut, och vi är tillbaka i den osedvanligt grå virusvardagen.

Vad ser du fram emot till helgen?

Tja, det har ni redan hört, sommarstugan, bastubad, all god mat jag fixade igår. Ikväll blir det till och med påskbrasa här vid stugan!

easter-joy-6

 

7 reaktioner på ”Fem en fredag: Status

  1. så söt bild! jag håller med om att det är tråkigt nu. och humöret är inte på topp. en kan bara hoppas på bättre tider. skönt att vara i stugan med god mat i alla fall. vi sitter hemma och beställer mat på nätet.

  2. Fin bild! Humöret är helt klart inte på topp nu, trist om det blir permitteringar. Vi har öppet än så länge på bibblan och det kommer besökare men är väldigt lugnt förstås, få se vad som händer framöver…. Låter skönt med stugan och trevligt med påskbrasa.

  3. En påskhelg i sommarstugan låter toppen om du frågar mig. Mina nära fyller år den 10e o 15e men dem får jag inte träffa under rådande omständigheter. Säger grattis i förskott?

  4. Pingback: Fem en fredag v. 17: Kultur - elisamatilda.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s