Helgfrågan: Läser just nu och påskgodis

e36b1-fotoflexer_photo4

Vi befinner oss på sommarstugan, och här ska påsken firas. Jag räknar med att eftersom sommarstugan befinner sig i samma kommun där vi bor så är det här ungefär som att stanna hemma. Men psykiskt välgörande att få andas lite havsluft. Jag har till och med dragit ihop en liten påskbrasa till lördagen. Det blir ju av förståeliga skäl inga stora påskbrasor i år, och vi hade lite ris som lika väl kunde brännas.

Helgfrågan idag är enkel. Vad läser du nu? Däremot är det inte så enkelt att svara på den frågan, jag läste ut en bok igår och har inte börjat på någon ny. Å andra sidan, jag tog bara med en bok hit, så det blir väl den jag börjar läsa:

Albatross

Albatross av Ann Cleeves. Men om jag börjar på den idag eller imorgon eller någon dag senare det får vi se, här är mycket att ordna med nu när vi ska sova här för första gången denna säsong. Imorgon har jag dessutom baknings- och matlagningsplaner, lite gott för att fira min födelsedag (i förskott) ska det bli.

Bonusfråga: Ditt favoritpåskgodis är?

Utan tvekan är det Fazers Mignon-ägg!

 

22 reaktioner på ”Helgfrågan: Läser just nu och påskgodis

  1. Pirjo Saloniemi

    Albatross blir jag nyfiken på, har hittills alltid gillat Ann Cleeves böcker. Fazers choklad är bäst, inte så sött som många andra sorter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s