Onsdagsbetraktelse #12

Nej, du har inte gått vilse i veckodagarna, det ÄR lördag. Men jag tänkte passa på att skriva min onsdagsbetraktelse idag, för jag har inte skrivit nån förut den här veckan.

Förra fredagen hade jag premiär för något jag aldrig trodde jag skulle vara med om. Jag jobbade nämligen hemifrån. Som bibliotekarie väntar man sig inte riktigt att man kommer att göra det. Vi är annars fullt sysselsatta på jobbet, med storstädning i magasinet bland annat.

Det är svårt att få till tillräckligt med träning för min rygg och mina axlar när både gym och simhall har fallit bort. Vi bodde inte på sommarstugan, och kommer inte att göra det den här inkommande helgen heller, men både lördag och söndag tillbringade vi tid där med att hugga och bära ved, och det var rätt bra för axlarna faktiskt. Och för humöret. Det blir nog repris på den saken den här helgen. Motionen överlag funkar bra, flera promenader ute har det blivit, vädret är acceptabelt och det finns ju en hel del tid till att gå ut och gå när alla andra fritidssysselsättningar har paus. Men som sagt, rygg och axlar mår inte så bra.

img_20190323_161701_386716167678.jpg

På måndag nästa vecka lär det komma besked om distansundervisningen i skolorna fortsätter efter den 13.4. Det är annars nu satt som slutdatum både för distansundervisning och sista dag som biblioteket måste hålla stängt.

Jag läser fortfarande inte jättemycket, men jag har lyssnat klart på Lethal White av Robert Galbraith, och så har jag läst en ungdomsbok som kallas för ”modern klassiker”. Det funkade bra med ungdomsboken så jag tror att jag fortsätter på den linjen lite nu framöver. Och som förra veckan: ta hand om er, i sommar är det säkert redan bättre!

2 reaktioner på ”Onsdagsbetraktelse #12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s