Kärlek med förhinder. Tisdagstrion.

Kärlek med förhinder är temat på tisdagstrion idag. Jag har tolkat förhinder som att det åtminstone är väldigt svårt för huvudpersonerna att få till det där med kärlek, i de tre böckerna jag valde är det av olika orsaker svårt. Men inte helt omöjligt.

28246986

Tala är guld av Cammie McGovern. Det är inte särskilt lätt att ha en kärlekshistoria om huvudpersonerna har cerebral pares och svår OCD.

17283039

Warm bodies av Isaac Marion. Jag blir liksom glad av någon kommer på att skriva en kärlekshistoria mellan en zombie och en levande person. Men det presenterar ju vissa förhinder för kärleken, det gör det. Men, som det står på pärmen- who says romance is dead?

46279881

Himmel över Alaska av Kristin Hannah. Egentligen vill jag inte avslöja så mycket om den här historien, den som tänker läsa behöver få läsa själv. Men om flickans pappa är en paranoid Vietnamveteran som avskyr pojkens pappa av påhittade eller verkliga orsaker, då inser alla att det är svårt. Och det är liksom inte det enda eller svåraste förhindret här.

 

35 reaktioner på ”Kärlek med förhinder. Tisdagstrion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s