Veckans Tänk snabbt

Det är måndag. Jag är trött. Enligt O har fem Tänk snabbt-val. Det blir perfekt!

Fiktion eller autofiktion?

En ledtråd: Jag gillar fantasy. Inte mycket autofiktion i fantasy. Eller finns det?

Lyssna eller läsa?

Det är jättebra att kunna lyssna på något när jag motionerar, eller kör bil, eller annars har händerna upptagna. Men jag är så mycket snabbare om jag får läsa med ögonen.

TV eller streamingtjänster?

Eller, nja, ingetdera. Eller också, det enda jag ser på just nu är På spåret, och det är TV, och vi talar nog om något i stil med jordens undergång för att jag ska missa det programmet och behöva se det senare. Så kanske TV då? Men annars orkar jag inte lägga programtider på minnet. Och vi HAR en streamingtjänst, även om just jag inte direkt använder den så mycket.

Vinter eller vår?

Alltså, när snön har lyst med sin frånvaro ända tills nu i år så kan jag tycka att det skulle få bli vår redan, jag är klar med underkylt regn och annat gråväder. Men annars vinter. Fara ut och skida, kanske på isen, i vintersolsken, det är grejer det! Och vår, det är ju bara ett ord som används för att dölja att det är fråga om lera överallt och mera gråväder.

Läsa en gång eller läsa om?

Det finns ett utvalt fåtal böcker det händer att jag läser om. Wuthering Heights/Emily Brontë. A Christmas Carol/ Charles Dickens. Någon muminbok eller Sommarboken/ Tove Jansson. Någon Neil Gaiman. Getting the girl/ Markus Zusak. Annars är livet för kort för omläsning.

 

 

4 reaktioner på ”Veckans Tänk snabbt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s