En sekund i taget

16163338

Vilken bok? En sekund i taget av Sofia Nordin.

Var har jag fått tag på den? Det minns jag inte längre, men jag minns att jag tänkte att någon av sönerna skulle vilja läsa den för något år sen.

Vad handlar boken om? Boken handlar om Hedvig, vars familj har dött i en mystisk febersjukdom. Det har för övrigt alla andra också, utom Hedvig. Men Hedvig vill inte vara kvar i stan och flyr ut på landet. Fast vad ska hon gör nu? Kommer hon att vara ensam för evigt? Kommer hon att hitta mat och kläder?

Vad tycker jag? Gissa om det kändes ruggigt idag när jag hade läst ut den här boken imorse, och sen började det talas om att det fanns personer i Lappland som misstänktes ha Coronavirus.. Jag tänkte jag skulle läsa den här för att det är en ungdomsbok jag missade när det begav sig, alltså när den kom ut för några år sen. Nu satte jag in den som en av hyllvärmarna jag skulle läsa i år.

Utmaningar: Den kändes lagom att börja med för att få fart på utmaningsläsningen och lästes alltså till Read old books/ Ur hyllornas djup. Läskigt aktuell så jag fortsätter antagligen med uppföljaren rätt snart, men den hade jag inte med i utmaningshögen. Fast en hyllvärmare är en hyllvärmare! 

Ur hyllornas djupRead old books

 

2 reaktioner på ”En sekund i taget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s