Onsdagsbetraktelse en torsdag morgon.

Det viktigaste angående motion är att jag fortfarande bara har fått in två pass per vecka. Men den här veckan blev det en promenad och ett simhallsbesök, och det kändes okej i armen. Inte bra till hundra procent, men så bra att det blir ett gymbesök idag efter jobbet. Kanske det då betyder att jag skulle få till tre motionspass den här veckan, till nästa onsdag.

Female-Yoga-Pose-Silhouette-5

Igår kväll läste jag ut en bra ungdomsbok, Kattvinden av Helena Öberg och Kristin Lidström. Jag gillar hur dom använt bilder för att berätta historien, men det blir förstås mer tankar om den boken lite senare här. Annars hade marthaföreningen sitt årsmöte igår kväll. Vi fick bland annat smaka på den här pajen:

Lökpaj

Bilden är lånad från deras recept på nätet, och den är också en länk till receptet! Marthaföreningen, det är en förening jag verkligen är glad att den finns och att jag kan vara med. En bättre värld, en vardag i taget.

Och nu när jag tänker igenom veckan som gått så har jag ju glömt att berätta om teaterbesöket i helgen här på bloggen! Men det förtjänar sitt eget inlägg, så det blir väl mer om det också, fast jag kan säga som så att det var välgjort, jag saknade inte mycket ur boken och inget viktigt. Det vi båda imponerades av var hur mycket skådespelarna fick fram med ”rent skådespeleri”, utan en massa rekvisita.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s