Tisdagstrion: Siffra i titeln

books-462579_192028129

Trevligt med vardag och rutiner igen, eller hur! Och till rutiner här på bloggen hör definitivt Tisdagstrion, idag är Ugglan & bokens tema ”siffra i titeln”.

10863148

Det här är helt enkelt del tretton i en serie som heter Otherworld, en serie med främst varulvar i huvudrollen, men det finns allt möjligt, häxor, vampyrer, vad som helst för varelser i den här världen. Det här var en av mina favoritserier för några år sedan, och jag tar med den i trion idag för att kanske komma tillbaka till den här författaren!

45836114

Jag känner mig hyfsat säker på att någon annan också tänker på någon av Niklas Natt och Dags böcker den här veckan. Men den var färsk i mitt minne, det var inte så länge sen jag läste den här, så därför är den med.

38617890

Jag tror på att världen behöver mer kärlek. 30 dejter på 30 dagar av Sarah Title har dessutom en bibliotekarie i huvudrollen.

 

32 reaktioner på ”Tisdagstrion: Siffra i titeln

  1. Tack för bra tips. Böckerna av Niklas Natt och Dag har jag planerat läsa, men inte hunnit med. De andra två var nya böcker för mig, men blev nyfiken på båda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s