Tisdagstrion: Spännande och otäckt

books-462579_192028129

Det är årets spöklikaste tid, och i tematrion handlar det om sånt som är spännande och otäckt, Jag ska också göra något spännande och otäckt väldigt snart. Det är dags att byta till vinterdäck, jag har tid bokad nu på morgonen, men jag har väntat en dag för länge, så färden till däckfirman kommer att vara både spännande och otäck med sommardäck.

Men visst kan jag ge tips om spännande och otäck läsning också, bara passande i halloween och allhelgonatider.

No One Gets Out Alive av Adam Nevill är något av det mest skrämmande jag läst. Och man ska nog inte hyra bostad i vilket hus som helst.

46677491

Stella och kyrkogården är en spökbok, nog spännande men inte SÅ skrämmande för en medelålders tant, vilket gör att jag tror att den nog passar för 9-12-åringar som väl är bokens målgrupp.

 

 

 

 

 

 

 

Och sen lite Spökjägare, nämligen Spökjägare av Martin Jern. Den här har jag precis läst för jag ska prata om spökböcker i en skola på onsdag. Den här är mer skrämmande för målgruppen 9-12 än boken ovanför, men det är inte bara spökena som skrämmer, jag tror det kan vara lite skrämmande att läsa om en förälder med psykisk sjukdom också. Hursomhelst, jag ska försöka skriva om den här boken på bloggen snart.

26 reaktioner på ”Tisdagstrion: Spännande och otäckt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s