Helgfrågan

e36b1-fotoflexer_photo4

Det håller på att bli helg igen och Mia har en ny helgfråga.

Hur går det med läsningen? Har du läst någon riktigt bra bok? 
Det går inte lika bra med läsningen som det gjorde i augusti, men det gick å andra sidan så bra då att det inte är så konstigt. Det känns också som jag lite har fastnat i de två böckerna jag håller på med, eller åtminstone är jag inte riktigt helhjärtat intresserad av dem, även om båda böckerna innehåller mycket bra också. Sanningen är väl den att det jag riktigt skulle ha lust att läsa skulle vara en rejäl romance med intressanta karaktärer, intressant miljö och handling. Och det jag har börjat läsa är inte det. MEN- jag läste faktiskt en sån bok förra helgen, nämligen Maja Willanders Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädanfärd.
Bonusfråga: Hundöra eller bokmärke?
Naturligtvis bokmärke! Eller inköpskvitto, eller en gammal räkning, eller vad som nu finns till hands. och finns inget till hands försöker jag helt enkelt pränta in sidnummern i minnet.

16 reaktioner på ”Helgfrågan

  1. Jag läser mina böcker helst med örat. Ljudboken den bästa lösningen föe en som har svårare komma igenom en vanlig tradiotionell bok. 😀Min seaste bok en feelgood som heter som ett brev på posten av Birgitta Bergin .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s